“Wokken en bakken als een professional met de Fissler wokpan met glazen deksel”

Review wokpan Fissler Profi

Wokken is enorm populair bij veel Hollandse huishoudens. Met een goede wokpan als de Fissler Profi maakt u in een handomdraai de heerlijkste wokgerechten klaar. De wokpan is gefabriceerd van oersterk edelstaal en wordt standaard met een glazen deksel geleverd. Met deze wokpan van topkwaliteit bakt of wokt u een heerlijk stukje vlees en uw favoriete wokgerechten. De Fissler wokpannen staan bekend om hun hoge kwaliteit, lange levensduur en gebruiksgemak.
De Fissler wokpan heeft een gepolijste binnenzijde die krasvrij blijft en kan op iedere warmtebron (dus ook inductie) worden gebruikt. De wokpan is bovendien vaatwasser bestendig en kan zonder problemen uw vlees langzaam garen in de oven. Doordat het meegeleverde glazen deksel nauwsluitend is, kan er met deze Fissler wokpan vochtarm gekookt worden. De wokpan is voorzien van een novogrill braadoppervlak voor het krokant bakken van vlees en groenten.

Met een diameter van 35 cm is deze wokpan zeker niet klein te noemen en kunt u voor het hele gezin uw favoriete wokgerechten snel en vakkundig bereiden. De veelzijdige wokpan van Fissler hoort bij de Profi pannenserie collectie. Tussen de bodum en de rand zit een afgerond gedeelte dat ervoor zorgt dat er geen resten achterblijven. De Fissler is daarom ook heel eenvoudig schoon te maken.

Wokken wordt een feest met deze kwaliteitspan van Fissler!Comments


Deze Review heeft nog geen comments