“De Ikettle is een slimme wifi waterkoker die je met je smartphone kunt bedienen”

Review Ikettle wifi waterkoker

Wie van mening is dat alles met een smartphone te bedienen moet zijn, zal niet om de Ikettle wifi waterkoker heen kunnen. Deze slimme waterkoker is direct te bedienen via een smartphone app en zorgt dat het water voor een verse kop thee op ieder gewenst moment klaarstaat. Meerdere gebruikers kunnen verbinding met de Ikettle maken en de wifi waterkoker gebruiken vanaf iedere plek in en rondom de woning. Zolang er verbinding met het wifi netwerk kan worden gemaakt, zal de wifi waterkoker instructies volgen van de gratis te downloaden smartphone app.

Los van de wifi functionaliteiten, is de Ikettle ook middels druktoetsen te bedienen. De Ikettle is fraai ontworpen en biedt mogelijkheden om water op verschillende temperaturen te bereiden. Zo is thee prima te trekken op een temperatuur van 65 graden, is thee met melk op een temperatuur stand van 80°C correct bereid en geldt 95°C als juiste temperatuur voor koffie. Met de 100°C stand is het water gereed voor kookhandelingen. De smartphone app van de wifi waterkoker geeft meldingen als het water de gewenste temperatuur heeft bereikt. De handige warmhoudfunctie is in te zetten als de waterkoker klaar is, maar er op dat moment geen gelegenheid is om naar de waterkoker toe te gaan. Via de warmhoudmodus kan het water dan voor 5, 10 of 20 minuten in de Ikettle op de ingestelde temperatuur worden bewaard.

Een andere leuke feature op de Ikettle waterkoker is de Wake Up modus. Deze smartphone wekker wekt de gebruiker op de ingestelde tijd en vraagt dan direct of de waterkoker mag worden ingeschakeld. Tijdens het wakker worden en aankleden doet de Ikettle zijn werk en bespaart de gebruiker zichzelf tijd. De Welcome Home modus werkt eigenlijk volgens een soortgelijk principe. Als de gebruiker thuiskomt, kan via deze feature de Ikettle direct aan het werk worden gezet.

De Ikettle wifi waterkoker kan met verschillende mooie kleuren skins naar smaak worden gerestyled. Overigens zal deze wifi waterkoker in geen enkele keuken misstaan; het is een waterkoker met een strak en modern uiterlijk. De benodigde app voor de bediening van de Ikettle is gratis te downloaden en is compatibel met iOS 7.0 (of hoger) en Android 4.3 (of hoger). In september 2015 wordt, naast de Ikettle, door fabrikant Smarter de Smarter Coffee wifi koffiemachine geïntroduceerd. Deze fraaie koffiemachine zal, net als de Ikettle, via een smartphone app op afstand te bedienen zijn!Comments


Deze Review heeft nog geen comments