“Nest cam; de ideale babyfoon en bewakingscamera”

Review Nest cam babyfoon met camera

Met de Nest cam babyfoon maakt het niet uit waar je bent; jij kunt altijd zien wat er thuis gebeurt, gewoon door naar de doorgestuurde beelden op je smartphone Nest app te kijken. De slimme Nest cam kan uitstekend dienst doen als babyfooncamera, want de Nest cam reageert automatisch op bewegingen en geluid en stuurt direct een melding naar je telefoon als er iets gebeurt!

De Nest cam babyfoon levert videobeelden in HD (1080p) kwaliteit en het is mogelijk om deze opnamen live te bekijken op iedere Ios of Android smartphone en tablet. Met behulp van de nachtzicht functie is het bovendien mogelijk om midden in de nacht de babykamer te monitoren. De Nest cam babyfoon met camera is verder voorzien van een microfoon en terugspreek functie. Je kunt zien en horen wat er in de kinderkamer gebeurt en ook direct terugspreken en de huilende baby troosten. De camera van de Nest cam heeft een royale groothoekstand van 130° en zoomfunctie voor close-up beelden. De Nest cam is, behalve als smartphone babyfoon, ook als ip bewakingscamera te gebruiken. De Nest cam wordt geleverd met diverse bevestigingsmaterialen waardoor de draadloze camera overal geplaatst of opgehangen kan worden. De Nest cam geeft overigens alleen meldingen door aan je telefoon die er daadwerkelijk toe doen, want irrelevante bewegingen van bijvoorbeeld huisdieren, boom schaduwen en lichten van voorbijrijdende auto’s worden herkend en genegeerd.

Omdat de beelden van de Nest camera ook op te nemen zijn (via Nest Aware abonnement), is het erg eenvoudig om mooie fragmenten uit de baby-tijd vast te leggen en later nog eens terug te kijken. Natuurlijk kan deze functie ook worden benut om ongewenst bezoek / inbraakpogingen op te nemen en deze gebeurtenissen voor te leggen aan de verzekeringsmaatschappij. Het Google Nest Aware abonnement moet separaat worden aangekocht. Standaard ontvangt de koper van een Nest cam babyfoon een gratis proefperiode van 30 dagen van de Nest Aware service. Na afloop van deze proefperiode kan worden besloten om een abonnement op Nest Aware te nemen.

De Nest Cam babyfoon is ontzettend gemakkelijk in gebruik te nemen. Het is een kwestie van de Nest Cam op netstroom aansluiten, de Nest-app downloaden op je smartphone en daarna is de babyfoon camera gereed! De meegeleverde magnetische standaard zorgt ervoor dat de babyfoon camera op ieder vlak object kan worden vastgeplakt. Vastschroeven aan de muur of een plafond kan uiteraard ook. Dankzij de beveiligde SSL verbinding blijven alle opnamen privé en alleen beschikbaar voor de ouders / verzorgers.Product Links
Comments


Deze Review heeft nog geen comments