“De Gardena robotmaaiers zijn van hoge kwaliteit”

Review Gardena Robotmaaier

Heeft u een groot gazon? Kost handmatig grasmaaien teveel energie, of is uw tuin zo ingedeeld dat handmatig maaien tijdrovend is? De Gardena robotmaaiers bieden uitkomst. Deze professionele robotmaaiers staan garant voor een strak en keurig gemaaid gazon! De Gardena robotmaaier serie bestaat uit de R40Li, de R70Li en de R160. Deze robotmaaiers zijn alle van hoge kwaliteit en laten uw gazon er netter uitzien dan ooit tevoren.
U kunt het maaigebied van de Gardena robotmaaiers uitzetten met behulp van de meegeleverde grensdraad en haringen. De Gardena R70Li robotmaaier beschikt over extra functionaliteiten ten opzichte van de Gardena R40Li. De R70Li maait een grotere oppervlakte van uw gazon in kortere tijd en biedt de mogelijkheid om maaipauzes in te plannen. Tijdens deze maaipauzes kunt u ongestoord gebruik maken van uw tuin. Waar de R40Li geschikt is voor het maaien van gazons tot 400m2, is de R70Li geschikt voor gazons tot maarliefst 700m2. De Gardena R160 robotmaaier is momenteel de meest krachtige uitvoering en kan op gazons tot 1600m2 worden ingezet. Alledrie de robotmaaiers keren automatisch terug naar hun laadstation als de accu leeg begint te raken.

Voor tuinen of gazons die meer obstakels of ongewone structuren bevatten, zijn de R70Li en R160 het meest geschikt. U kunt de robotmaaiers vaker naar deze locaties toesturen, zodat ook deze gedeelten vakkundig worden gemaaid. Een ander technisch verschil tussen de R40Li en de R70Li en de R160 is de kwalitatief betere maaischijf. Omdat de onderschijf gelagerd is, biedt deze een betere bescherming voor de messen. Daarmee wordt de levensduur van de maaimessen verlengd en ligt het stroomverbruik lager. Via onderstaande links treft u alle specificaties en aanbiedingen van de Gardena robotmaaiers.Comments


Deze Review heeft nog geen comments