“Meer belcapaciteit; lagere kosten met de Yealink W52P”

Review Yealink W52P VoIP dect telefoon

Bent u ZZP'er, heeft u een klein bedrijf en maakt u momenteel nog gebruik van een vaste analoge telefoonaansluiting? Dan is deze Yealink W52P ip dect telefoon de ideale overstap naar een IP telefoon systeem zonder hoge telefoonrekeningen! De YeaLink W52P sip voip telefoon is een gebruiksvriendelijke draadloze dect telefoon. De basisset bestaat uit een IP basisstation en een handset. De Yealink telefoon is uitbreidbaar tot maximaal 5 handsets. Maar de grootste voordelen zitten aan technische kant. Het is met deze Yealink telefoons mogelijk om tot 4 gelijktijdige telefoongesprekken te voeren. Als uw bedrijf verschillende afdelingen heeft, is het mogelijk om iedere afdeling een eigen telefoonnummer (SIP account) toe te wijzen. Of u kunt, ondanks dat u slechts 1 telefoon heeft, bereikbaar zijn via twee telefoonnummers voor bijvoorbeeld 2 bedrijven!
Het draadloze bereik van de Yealink W52P ip dect telefoon is ongeveer 50 meter en de maximale spreektijd is 10 uur. Als u momenteel nog geen hosted voip provider heeft, kunt u deze Yealink toepassen bij iedere VoIP leverancier die SIP gegevens kan verstrekken die u in de telefoon kunt laden. De YeaLink W52P dect telefoon laat zich eenvoudig installeren via een webbrowser. Als u zich aanmeldt bij een voip provider kan het ook via zogenaamde auto-provisioning.

In het telefoonboek van de W52P kunt u tot 500 telefoonnummers opslaan. Deze handige Yealink draadloze telefoon zorgt ervoor dat uw bedrijf kan groeien, maar dat de belkosten zo laag mogelijk blijven!Comments


Deze Review heeft nog geen comments