“Gezond frituren zonder vet met de Philips Airfryer”

Review Philips Airfryer friteuse

Frituren is enorm populair bij veel Hollandse gezinnen. Voor kookfanaten zijn de frituurpan en een friteuse een veelgebruikt hulpmiddel om heerlijke gefrituurde hapjes op tafel te zetten. Een nadeel van conventionele friteuse apparaten is, dat er ongezond frituurvet wordt gebruikt om het voedel te bereiden. Philips heeft hiervoor een oplossing gevonden met de Philips Airfryer heteluchtfriteuse. De Philips Airfryer pan maakt gebruik van hetelucht techniek om frituurhapjes tot in perfectie klaar te maken. Doordat er geen ongezond frituurvet wordt gebruikt tijdens de bereiding, bevat voedsel uit de Airfryer XL per saldo minder colorieën. Met de Airfryer is het iedere keer gezond frituren en blijven smaken beter behouden.

De Philips Airfryer XL komt uit de populaire Avance collection en is de afgelopen tijd verder geperfectioneerd. De Philips huishoudelijke apparaten hebben een uitstekende reputatie als het gaat om betrouwbaarheid, bediengemak en levensduur. Het is niet langer nodig om het gebruik van een friteuse te ontmoedigen; de Airfryer zorgt ervoor dat iedere snack zo verantwoord mogelijk wordt bereid met behoud van de originele smaak.

Duur frituurvet is niet langer benodigd om lekkere snacks te kunnen frituren. Bovendien is de Airfryer, in vergelijking met conventionele friteuse apparaten, veel sneller schoon te maken! Gezond frituren is een peuleschil met de Philips Airfryer XL!Comments


Deze Review heeft nog geen comments